WajaRevolutionClub

SEMANGAT JATIDIRI 1MALAYSIA
 
HomePortalRegisterLog in
SELAMAT DATANG KEPADA SEMUA RAKAN-RAKAN KERANA BERSAMA KAMI DI FORUM WAJAROYALCLUB.....SEMOGA ANDA SENANG HATI DAN BERBAHAGIA BERSAMA KAMI SEMUA SEKIAN....

Share | 
 

 Sembang2 ahli wajaroyalclub

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
vip_002

avatar

Posts : 90
Join date : 12/11/2009
Age : 40
Location : KL-BATU PAHAT-KL

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Thu Jan 07, 2010 11:15 pm

wrc007_bs wrote:
hoi hai sume wajarians...
kita telah di timpa bencana...
bencana yg telah di reka-reka...
adakah benar ini semua...


kepada tuhan kita mampu berserah...
agar bencana ini akan segera reda..
NI TSUNAMI LAIN PULAK...

_________________
[embed-flash(width,height)][img][url]KEJAYAAN MANUSIA HANYA DALAM AGAMA[/url][/img][/embed-flash]
Back to top Go down
SPRM
Guest



PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sat Jan 09, 2010 4:00 am

Rambut sama hitam.. Hati lain2.. Mmg dah settle.. Tapi dgn ahli lain dah settle ke? ..
Back to top Go down
vip_002

avatar

Posts : 90
Join date : 12/11/2009
Age : 40
Location : KL-BATU PAHAT-KL

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sat Jan 09, 2010 7:53 pm

SPRM wrote:
Rambut sama hitam.. Hati lain2.. Mmg dah settle.. Tapi dgn ahli lain dah settle ke? ....
nanti kita setel...ko tel je aku
kita jumpa 1 by 1

_________________
[embed-flash(width,height)][img][url]KEJAYAAN MANUSIA HANYA DALAM AGAMA[/url][/img][/embed-flash]
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Mon Jan 11, 2010 7:16 pm

vip_002 wrote:
SPRM wrote:
Rambut sama hitam.. Hati lain2.. Mmg dah settle.. Tapi dgn ahli lain dah settle ke? ....
nanti kita setel...ko tel je aku
kita jumpa 1 by 1


kalau 1 campur satu boleh ker..hak hak hak
Back to top Go down
ShamPrez WRC001

avatar

Posts : 7
Join date : 05/01/2010

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Tue Jan 12, 2010 1:03 pm

nape ni labu???
Back to top Go down
vip_002

avatar

Posts : 90
Join date : 12/11/2009
Age : 40
Location : KL-BATU PAHAT-KL

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Tue Jan 12, 2010 2:53 pm

labu ke labi Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

_________________
[embed-flash(width,height)][img][url]KEJAYAAN MANUSIA HANYA DALAM AGAMA[/url][/img][/embed-flash]
Back to top Go down
Peja FBI
Guest



PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sun Feb 07, 2010 5:48 pm

aduuu dah 2 bln x dpt turun TT.kegersangang dah kwe.asyik kje je.kerja dah mcm lembu.lembu pn xkje mcm ni.klua g kje matahari xde lg,blk kje matahari dah xde.huhhh...selagi blm tutup mata,kje kje kje. lol!
Back to top Go down
Peja FBI
Guest



PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sun Feb 07, 2010 6:12 pm

alamak!!!kwe x leh nk log-in la.dia kt password xngam.bila klik kat 'i forgot my password' dia kt emel n password xngam.bengang btl la!ade sespa yg blh 2lg???plzzzz!!!!! Crying or Very sad Evil or Very Mad
Back to top Go down
WajaRoyal

avatar

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 36
Location : Wilayah Maxis

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sun Feb 07, 2010 10:42 pm

Peja FBI wrote:
alamak!!!kwe x leh nk log-in la.dia kt password xngam.bila klik kat 'i forgot my password' dia kt emel n password xngam.bengang btl la!ade sespa yg blh 2lg???plzzzz!!!!! Crying or Very sad Evil or Very Mad

password or nickname salah masuk 2...myb password silap taip...
Back to top Go down
WajaRoyal

avatar

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 36
Location : Wilayah Maxis

PostSubject: semuanya diam je ni..cam xaktif je forum???   Tue Mar 23, 2010 8:12 pm

???????????????????????????????????????????????????????????????
Back to top Go down
ayiewaja30



Posts : 2
Join date : 24/03/2010
Age : 34
Location : Selangor,Klang Velly

PostSubject: Salam pd ahli2 kelab wajaroyal sume...   Wed Mar 24, 2010 11:44 am

Cam narik je ngn kelab korang ni,tp nape xder yg online erk...Gua nak join jugak pslnya gua pun gunekn kereta proton waja,leh r b'tukar-tukar info psl kereta & club dgn aktivity serta maklumat2 t'kini ttg dunia permotoran m'sia... [You must be registered and logged in to see this image.]
Add me right???
Back to top Go down
Admin
Admin
avatar

Posts : 47
Join date : 10/11/2009

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Wed Mar 24, 2010 3:23 pm

ayiewaja30 wrote:
Cam narik je ngn kelab korang ni,tp nape xder yg online erk...Gua nak join jugak pslnya gua pun gunekn kereta proton waja,leh r b'tukar-tukar info psl kereta & club dgn aktivity serta maklumat2 t'kini ttg dunia permotoran m'sia... [You must be registered and logged in to see this image.]
Add me right???

Salam "ayiewaja30", adalah dimaklumkna bahawa laman ini sedang dalam proses penambahbaikan lagi. InsyaAllah ianya akan aktif semula dalam sebulan dua lagi nanti. jika anda berminat untuk menyertai WRC, kami berlapang dada menerima anda. Pastinya anda berumur 18 hingga 40 tahun kerana WRC hanya untuk Belia sahaja. Jika berminat, anda boleh terus berhubung dengan Tun M di talian 019-6766768 atau di 012-9767072 untuk mendapatkan lebih lagi info pendaftaran.

_________________
[embed-flash(width,height)]wajaroyalclub k.l[/embed-flash]
Back to top Go down
http://wajaroyalclub.forumotion.com
CM5A

avatar

Posts : 3
Join date : 04/04/2010
Age : 40

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sun Apr 04, 2010 12:58 am

Admin wrote:
ayiewaja30 wrote:
Cam narik je ngn kelab korang ni,tp nape xder yg online erk...Gua nak join jugak pslnya gua pun gunekn kereta proton waja,leh r b'tukar-tukar info psl kereta & club dgn aktivity serta maklumat2 t'kini ttg dunia permotoran m'sia... [You must be registered and logged in to see this image.]
Add me right???

Salam "ayiewaja30", adalah dimaklumkna bahawa laman ini sedang dalam proses penambahbaikan lagi. InsyaAllah ianya akan aktif semula dalam sebulan dua lagi nanti. jika anda berminat untuk menyertai WRC, kami berlapang dada menerima anda. Pastinya anda berumur 18 hingga 40 tahun kerana WRC hanya untuk Belia sahaja. Jika berminat, anda boleh terus berhubung dengan Tun M di talian 019-6766768 atau di 012-9767072 untuk mendapatkan lebih lagi info pendaftaran.
Back to top Go down
WajaRoyal

avatar

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 36
Location : Wilayah Maxis

PostSubject: Salam 1WRC 1Malaysia   Tue Oct 05, 2010 4:46 pm

hope kesemuanya ahli2 aktif dalam forum n update....sama2 kita mengenali satu sama lain...
Back to top Go down
WajaRoyal

avatar

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 36
Location : Wilayah Maxis

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Wed Oct 06, 2010 1:18 am

bump 2day
Back to top Go down
WajaRoyal

avatar

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 36
Location : Wilayah Maxis

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Wed Oct 06, 2010 9:17 am

Bump 4 mrnng......
Back to top Go down
WajaRoyal

avatar

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 36
Location : Wilayah Maxis

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Wed Nov 17, 2010 7:57 pm

bump 2day
Back to top Go down
ARANR3



Posts : 3
Join date : 16/11/2009

PostSubject: senyap sunyi je wrc??   Wed Dec 01, 2010 2:23 pm

bump 2day
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   

Back to top Go down
 
Sembang2 ahli wajaroyalclub
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WajaRevolutionClub :: SEMBANG-SEMBANG WRC :: JOM SEMBANG AHLI WRC-
Jump to: