WajaRevolutionClub

SEMANGAT JATIDIRI 1MALAYSIA
 
HomePortalRegisterLog in
SELAMAT DATANG KEPADA SEMUA RAKAN-RAKAN KERANA BERSAMA KAMI DI FORUM WAJAROYALCLUB.....SEMOGA ANDA SENANG HATI DAN BERBAHAGIA BERSAMA KAMI SEMUA SEKIAN....

Share
 

 Sembang2 ahli wajaroyalclub

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
vip_002

vip_002

Posts : 90
Join date : 12/11/2009
Age : 40
Location : KL-BATU PAHAT-KL

Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeThu Jan 07, 2010 11:15 pm

wrc007_bs wrote:
hoi hai sume wajarians...
kita telah di timpa bencana...
bencana yg telah di reka-reka...
adakah benar ini semua...


kepada tuhan kita mampu berserah...
agar bencana ini akan segera reda..
NI TSUNAMI LAIN PULAK...

_________________
[embed-flash(width,height)][img][url]KEJAYAAN MANUSIA HANYA DALAM AGAMA[/url][/img][/embed-flash]
Back to top Go down
SPRM
Guest



Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeSat Jan 09, 2010 4:00 am

Rambut sama hitam.. Hati lain2.. Mmg dah settle.. Tapi dgn ahli lain dah settle ke? ..
Back to top Go down
vip_002

vip_002

Posts : 90
Join date : 12/11/2009
Age : 40
Location : KL-BATU PAHAT-KL

Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeSat Jan 09, 2010 7:53 pm

SPRM wrote:
Rambut sama hitam.. Hati lain2.. Mmg dah settle.. Tapi dgn ahli lain dah settle ke? ....
nanti kita setel...ko tel je aku
kita jumpa 1 by 1

_________________
[embed-flash(width,height)][img][url]KEJAYAAN MANUSIA HANYA DALAM AGAMA[/url][/img][/embed-flash]
Back to top Go down
Guest
Guest



Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeMon Jan 11, 2010 7:16 pm

vip_002 wrote:
SPRM wrote:
Rambut sama hitam.. Hati lain2.. Mmg dah settle.. Tapi dgn ahli lain dah settle ke? ....
nanti kita setel...ko tel je aku
kita jumpa 1 by 1


kalau 1 campur satu boleh ker..hak hak hak
Back to top Go down
ShamPrez WRC001

ShamPrez WRC001

Posts : 7
Join date : 05/01/2010

Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeTue Jan 12, 2010 1:03 pm

nape ni labu???
Back to top Go down
vip_002

vip_002

Posts : 90
Join date : 12/11/2009
Age : 40
Location : KL-BATU PAHAT-KL

Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeTue Jan 12, 2010 2:53 pm

labu ke labi Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

_________________
[embed-flash(width,height)][img][url]KEJAYAAN MANUSIA HANYA DALAM AGAMA[/url][/img][/embed-flash]
Back to top Go down
Peja FBI
Guest



Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeSun Feb 07, 2010 5:48 pm

aduuu dah 2 bln x dpt turun TT.kegersangang dah kwe.asyik kje je.kerja dah mcm lembu.lembu pn xkje mcm ni.klua g kje matahari xde lg,blk kje matahari dah xde.huhhh...selagi blm tutup mata,kje kje kje. lol!
Back to top Go down
Peja FBI
Guest



Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeSun Feb 07, 2010 6:12 pm

alamak!!!kwe x leh nk log-in la.dia kt password xngam.bila klik kat 'i forgot my password' dia kt emel n password xngam.bengang btl la!ade sespa yg blh 2lg???plzzzz!!!!! Crying or Very sad Evil or Very Mad
Back to top Go down
WajaRoyal

WajaRoyal

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 37
Location : Wilayah Maxis

Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeSun Feb 07, 2010 10:42 pm

Peja FBI wrote:
alamak!!!kwe x leh nk log-in la.dia kt password xngam.bila klik kat 'i forgot my password' dia kt emel n password xngam.bengang btl la!ade sespa yg blh 2lg???plzzzz!!!!! Crying or Very sad Evil or Very Mad

password or nickname salah masuk 2...myb password silap taip...
Back to top Go down
WajaRoyal

WajaRoyal

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 37
Location : Wilayah Maxis

Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: semuanya diam je ni..cam xaktif je forum???   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeTue Mar 23, 2010 8:12 pm

???????????????????????????????????????????????????????????????
Back to top Go down
ayiewaja30



Posts : 2
Join date : 24/03/2010
Age : 35
Location : Selangor,Klang Velly

Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Salam pd ahli2 kelab wajaroyal sume...   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeWed Mar 24, 2010 11:44 am

Cam narik je ngn kelab korang ni,tp nape xder yg online erk...Gua nak join jugak pslnya gua pun gunekn kereta proton waja,leh r b'tukar-tukar info psl kereta & club dgn aktivity serta maklumat2 t'kini ttg dunia permotoran m'sia... [You must be registered and logged in to see this image.]
Add me right???
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin

Posts : 47
Join date : 10/11/2009

Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeWed Mar 24, 2010 3:23 pm

ayiewaja30 wrote:
Cam narik je ngn kelab korang ni,tp nape xder yg online erk...Gua nak join jugak pslnya gua pun gunekn kereta proton waja,leh r b'tukar-tukar info psl kereta & club dgn aktivity serta maklumat2 t'kini ttg dunia permotoran m'sia... [You must be registered and logged in to see this image.]
Add me right???

Salam "ayiewaja30", adalah dimaklumkna bahawa laman ini sedang dalam proses penambahbaikan lagi. InsyaAllah ianya akan aktif semula dalam sebulan dua lagi nanti. jika anda berminat untuk menyertai WRC, kami berlapang dada menerima anda. Pastinya anda berumur 18 hingga 40 tahun kerana WRC hanya untuk Belia sahaja. Jika berminat, anda boleh terus berhubung dengan Tun M di talian 019-6766768 atau di 012-9767072 untuk mendapatkan lebih lagi info pendaftaran.

_________________
[embed-flash(width,height)]wajaroyalclub k.l[/embed-flash]
Back to top Go down
http://wajaroyalclub.forumotion.com
CM5A

CM5A

Posts : 3
Join date : 04/04/2010
Age : 41

Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeSun Apr 04, 2010 12:58 am

Admin wrote:
ayiewaja30 wrote:
Cam narik je ngn kelab korang ni,tp nape xder yg online erk...Gua nak join jugak pslnya gua pun gunekn kereta proton waja,leh r b'tukar-tukar info psl kereta & club dgn aktivity serta maklumat2 t'kini ttg dunia permotoran m'sia... [You must be registered and logged in to see this image.]
Add me right???

Salam "ayiewaja30", adalah dimaklumkna bahawa laman ini sedang dalam proses penambahbaikan lagi. InsyaAllah ianya akan aktif semula dalam sebulan dua lagi nanti. jika anda berminat untuk menyertai WRC, kami berlapang dada menerima anda. Pastinya anda berumur 18 hingga 40 tahun kerana WRC hanya untuk Belia sahaja. Jika berminat, anda boleh terus berhubung dengan Tun M di talian 019-6766768 atau di 012-9767072 untuk mendapatkan lebih lagi info pendaftaran.
Back to top Go down
WajaRoyal

WajaRoyal

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 37
Location : Wilayah Maxis

Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Salam 1WRC 1Malaysia   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeTue Oct 05, 2010 4:46 pm

hope kesemuanya ahli2 aktif dalam forum n update....sama2 kita mengenali satu sama lain...
Back to top Go down
WajaRoyal

WajaRoyal

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 37
Location : Wilayah Maxis

Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeWed Oct 06, 2010 1:18 am

bump 2day
Back to top Go down
WajaRoyal

WajaRoyal

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 37
Location : Wilayah Maxis

Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeWed Oct 06, 2010 9:17 am

Bump 4 mrnng......
Back to top Go down
WajaRoyal

WajaRoyal

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 37
Location : Wilayah Maxis

Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeWed Nov 17, 2010 7:57 pm

bump 2day
Back to top Go down
ARANR3



Posts : 3
Join date : 16/11/2009

Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: senyap sunyi je wrc??   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitimeWed Dec 01, 2010 2:23 pm

bump 2day
Back to top Go down
Sponsored content




Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Sembang2 ahli wajaroyalclub - Page 3 I_icon_minitime

Back to top Go down
 
Sembang2 ahli wajaroyalclub
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WajaRevolutionClub :: SEMBANG-SEMBANG WRC :: JOM SEMBANG AHLI WRC-
Jump to: