WajaRevolutionClub

SEMANGAT JATIDIRI 1MALAYSIA
 
HomePortalRegisterLog in
SELAMAT DATANG KEPADA SEMUA RAKAN-RAKAN KERANA BERSAMA KAMI DI FORUM WAJAROYALCLUB.....SEMOGA ANDA SENANG HATI DAN BERBAHAGIA BERSAMA KAMI SEMUA SEKIAN....

Share | 
 

 Sembang2 ahli wajaroyalclub

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Posts : 47
Join date : 10/11/2009

PostSubject: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Mon Nov 16, 2009 12:23 pm

king Helo warga WRC selamat maju jaya cheers


Last edited by Admin on Thu Dec 03, 2009 5:37 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
http://wajaroyalclub.forumotion.com
Guest
Guest



PostSubject: MERIAH MERIAH MERIAH   Mon Nov 16, 2009 12:29 pm

SELAMAT JUGA UNTUK PUTERI-PUTERI WRC

BUAT JUNIOR2 WRC 047 RESPEK SEMUA
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: aku ada jumpa arie tue tapi tak sempat nak panggil   Mon Nov 16, 2009 12:51 pm

[img][/img]
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: cube tengok yang ini lak   Mon Nov 16, 2009 12:54 pm

[img][/img][img][img=https://redcdn.net/ihimizer/img142/291/83883038.th.jpg][/img]
Back to top Go down
WAJA
Guest



PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Mon Nov 16, 2009 1:48 pm

NAK JOIN CLUB NI CAMNER YER???,RASA CAM MINAT LA
Back to top Go down
WajaRoyal

avatar

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 36
Location : Wilayah Maxis

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Mon Nov 16, 2009 1:56 pm

WAJA wrote:
NAK JOIN CLUB NI CAMNER YER???,RASA CAM MINAT LA

sila lihat sejarah wrc n di sana ada number tel untuk di hubungi...hope jumpa anda di TT king
Back to top Go down
wjv3114-wrc014

avatar

Posts : 27
Join date : 17/11/2009
Age : 42
Location : blkg pgrm

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Tue Nov 17, 2009 6:20 pm

salam... weh.. nkorg... aku nak muat naik (upload) gambo2 masa gi melaka puteri resort tu mcmana? katner? siler ler jwb... ni tgh rajin ni...
Back to top Go down
http://getdollarinstant.ws
WajaRoyal

avatar

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 36
Location : Wilayah Maxis

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Tue Nov 17, 2009 9:36 pm

wjv3114-wrc014 wrote:
salam... weh.. nkorg... aku nak muat naik (upload) gambo2 masa gi melaka puteri resort tu mcmana? katner? siler ler jwb... ni tgh rajin ni...


tanye black dia uplaod pic ok je huhu...black tolong kasi ajar cikit bro nk upload pics... king
Back to top Go down
wjv3114-wrc014

avatar

Posts : 27
Join date : 17/11/2009
Age : 42
Location : blkg pgrm

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Wed Nov 18, 2009 12:05 am

Lan R3_WRC11 wrote:
wjv3114-wrc014 wrote:
salam... weh.. nkorg... aku nak muat naik (upload) gambo2 masa gi melaka puteri resort tu mcmana? katner? siler ler jwb... ni tgh rajin ni...


tanye black dia uplaod pic ok je huhu...black tolong kasi ajar cikit bro nk upload pics... king


ok mendenyaa... aku tak nampak pun gambo nya??? black background screen adala... harharhar...

ni gambo dari black... error..
[img][Only mods are allowed to see this link][/img][img][Only mods are allowed to see this link][/img]
Back to top Go down
http://getdollarinstant.ws
WajaRoyal

avatar

Posts : 46
Join date : 14/11/2009
Age : 36
Location : Wilayah Maxis

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Wed Nov 18, 2009 2:10 am

wjv3114-wrc014 wrote:
Lan R3_WRC11 wrote:
wjv3114-wrc014 wrote:
salam... weh.. nkorg... aku nak muat naik (upload) gambo2 masa gi melaka puteri resort tu mcmana? katner? siler ler jwb... ni tgh rajin ni...


tanye black dia uplaod pic ok je huhu...black tolong kasi ajar cikit bro nk upload pics... king


ok mendenyaa... aku tak nampak pun gambo nya??? black background screen adala... harharhar...

ni gambo dari black... error..
[img][Only mods are allowed to see this link][/img][img][Only mods are allowed to see this link][/img]

em,pics yg mana 2 error,le black taruh pics ehem2 2 yg error haha drunken
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: ala mentu kan senang jer   Wed Nov 18, 2009 8:08 am

kat situ kan ada kalau bro nampak menda yang ada mcm gambar disket tue...klick kat situ pastu dia akan kasi url...copy url yang link ke dua padtu masukkan dalam msg baru boleh...
Back to top Go down
mAnIn_thEmIrrOr

avatar

Posts : 11
Join date : 15/11/2009
Location : BTR,chErAs

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Wed Nov 18, 2009 9:34 am

cara ke2....masukkan gmbr dlm photobucket......n copy code dia.....so benda nie saving space untuk forum....sbb dia pakai link je....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: walkie talkie   Wed Nov 18, 2009 4:58 pm

aper cerita yer pasal w/talkie....dah ada yang bayr ker...RM260-

ha stu lagi baju tolong sent pada saya size please secepat yang mungkin siapa yang lambat kena tunggu trip yang kedua la..
harga RM25- jer
Back to top Go down
wrc007_bs

avatar

Posts : 23
Join date : 17/11/2009
Age : 40
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Thu Nov 19, 2009 8:40 pm

black,aku punye saiz xxxl tau...bini aku xl jer,payment aku dah bagi kan..007
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: dah seattle da   Thu Nov 19, 2009 8:53 pm

BS itu ko jgn risau aku dah buat yang the best untuk ko
Back to top Go down
wrc007_bs

avatar

Posts : 23
Join date : 17/11/2009
Age : 40
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Thu Nov 19, 2009 9:01 pm

caya la black,lain taun aku blanjer mkan.....nasi daghe
Back to top Go down
heriewrc
Guest



PostSubject: wahai abang2 ku wrc jom p mesjid   Thu Nov 19, 2009 11:44 pm

bang nape ari2 kite makan pastu nk tekeeeentOt je manjang...
hahahahahahaha bounce lol!
Back to top Go down
heriewrc
Guest



PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Thu Nov 19, 2009 11:49 pm

ai bang xkan sorg nk nasi DagHe tu!!teman pOwn nk gak....
tp tambah telOq Mate KerBO taw...
MEPEK dah ni Razz
Back to top Go down
heriewrc
Guest



PostSubject: NAK TANYA ABG BLACK ni   Thu Nov 19, 2009 11:54 pm

bang GambO kt ptrajay tu nk tgok bang? cyclops
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: gambor   Fri Nov 20, 2009 2:20 pm

buat masa sekarang saya tak dapat lagi gambo dari cekgu
ate kalo die doh bagi teman buat bideo la
mike jgn la risoo
Back to top Go down
wjv3114-wrc014

avatar

Posts : 27
Join date : 17/11/2009
Age : 42
Location : blkg pgrm

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Fri Nov 20, 2009 3:59 pm

wrc047 wrote:
aper cerita yer pasal w/talkie....dah ada yang bayr ker...RM260-

ha stu lagi baju tolong sent pada saya size please secepat yang mungkin siapa yang lambat kena tunggu trip yang kedua la..
harga RM25- jer

bro.. ko post la kat sini design baju tu caner... soryla, lama tak turun TT... kete demam..
Back to top Go down
http://getdollarinstant.ws
wahida

avatar

Posts : 6
Join date : 23/11/2009
Age : 31
Location : ipoh,perak

PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   Mon Nov 23, 2009 1:59 pm

lol! bang, wrc xder facebook ke?huhu cheers
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: ada jer   Mon Nov 23, 2009 3:57 pm

boleh jer masuk terus atau carik kawan kat facebook?

just cari wajaroyalclub jer wahida

wahida nie puteriwrc (yop ke)

apa2 pun thanks kerana menyerikan forum wajaroyalclub dengan hadir nya puteri disini
Back to top Go down
Wak Bonj
Guest



PostSubject: Permisi Bapak-bapak, ibu-ibu, teman-teman...   Mon Nov 23, 2009 8:12 pm

guwey maw jual obat kuek... ado maw boli? Smile
Back to top Go down
Check Gh
Guest



PostSubject: Ohok...3...   Mon Nov 23, 2009 8:24 pm

awak asik batok je sejak kbelakangan ni ya?
hoo padan la... Abg Black sebut2 namaku... he3....
sorry la gambo lambat bagi...
paham2 je la... Ujung2 taun ni banyak tusyen mlm... ngeh3... Smile
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Sembang2 ahli wajaroyalclub   

Back to top Go down
 
Sembang2 ahli wajaroyalclub
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WajaRevolutionClub :: SEMBANG-SEMBANG WRC :: JOM SEMBANG AHLI WRC-
Jump to: